1-داشتم به این روزها و کارام فکر میکردم ، خب چی کار کنم کار دیگه ای نیست
به سختی های نگه داری یه بچه کوچولو !!!! 
هزار بار دارم به خودم میگم اگه ازدواج کنی یا به فکر ازدواج باشی دیونه هستی !
خب از این نظر خیالم راحت شد که تونستم در آخر خودمو راضی کنم که.
 چه سختی هایی داره 
منو بالفرض دارن آماده میکنن ولی اشتباه میکنن چون بیشتر میفهمم که چه بدبختی های داره و من ممکن بیشتر مخالفت کنم
البته الان در دوران کرونا هستیم و همه چیز امن و امانه  

2- هر کاری بخوام بکنم به بابام میگم مثلا برای پروژه ای که با یه پسره برداشتم بهش گفتم که رشته اش اینه و . بهم گفت اشکالی نداره ولی مواظب خودت باش!
بعد با خودم میگم جدا از نگه داری یه بچه تازه من با این همه آدم دارم کار میکنم و خب همشونم از قضا پسرن و مجرد( مثلا یا مدیر مسؤله یا خب تو حیطه کارم  مقطع فوق لیسانس یا دکترا هستن) اگه مثل بابام نباشه و ازم ایراد بگیره چی؟:|
بابام خیلی حساس هستا ولی خب می‌دونه من همیشه تو اون چارچوب درسته رفتار میکنم و خود کسایی که باهم کار میکنن اینو میدونن ولی با اون صحبت دوستم که گفت نامزدم اینجوریه با خودم گفتم اگه هی ایراد بگیره و مخالف این کارم باشه چی ؟؟ پسرا هم که دیدین بعضی هاشون چه جورین گیر میدن به یه چیزی الکی به جز موارد درستی که حق میدم !

3-از یه طرف هم با خودم میگم بالفرض من تا ده سال دیگه ازدواج نکنم ولی آخرش که چی تازه بورسیه ام هم که معلوم نیست با این اوضاع ،،،،که بگم من که دارم میرم دیگه برام مهم نیست کسی باشه یا نباشه ! 

#می‌دونی الان تو جدال با خودم هستم و می‌دونم این موضوع از رگ گردن بهم نزدیک تره
تازه اگه دیر ازدواج کنم مثلا من شصت سالمه ، بچه تازه اوج جوانیش هست منم یه پیرزن رو به مرگم
خدا رو شکر عاشقم نیستم که وضعیت ام با خودم مشخص باشه که من یه نفر رو می‌خوام دیگه داستان همینجا تموم بشه  
پ.ن :البته صحبت های بقیه در تاثیر گذاری روی مغزم بی شک بی تاثیر نبوده اما خب من همچنان روی نظرم خودم فقط یکم دو دل شدم با این توصیف ها !

###اگه از کرونا نمیرم قطعا با فکر این موضوعات دیونه میشم .
ترجیح میدم بنویسم تا تو ذهنم بمونه!

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کتابخانه عمومی جلال آل احمد خرمدشت فینگرفود در تهران pipeiranmanhol گروه تلگرام - لینکدونی تلگرام - لینک گروه تلگرام - گروه دوستیابی - چت فرکتال ترنج Carlos