رفتم داخل سایت و با ذوق لینک المپیاد رو زدم آخه فکر کردم دوباره المپیاد داره برگزار میشه

اما اشتباه کردم این قسمت مخصوص پذیرفته شدگان بود :(

نتیجه اش هم هیچی .!

#میدونید من برای یکی از خواستگارام احساس کردم مامان و بابای پسره عروسِ دکتر می‌خوان و

من دیگه خوشم نمیاد !

شاید اون لحظه ناراحت نشدم و تو فکرش نبودم  ولی هر سری که به این جمله فکر میکنم که گفت آره این رتبه رو آورده پزشکی قبول میشه فلان اقواممون، حالم بد میشه و اشک تو چشمام جمع میشه

که حتی تو خواستگاری هم بحث پزشکی هست !

به خاطر همین دلم میخواد از ایران برم ،، به خاطر همین هی دنبال پروژه هستم و سر خودم اونقدر شلوغ کردم که بابام گفت میرسی همه اشو انجام بدی ؟

به خاطر اینکه این همه تلاش کردم اما آخرش چی شد اسم یکی دیگه گفته شده رتبه واسه کس دیگه ای اومد !

به خاطر اینکه این همه واسه کنکورم تلاش کردم آخرش هم هیچی !

به خاطر همینه خیلی به ازدواج فکر نمیکنم که حتما باید ازدواج کرد ، حتی چند روز پیش بچه ها بهم میگفتن اگه یکی از همین همکارا بهت پیشنهاد داد چی ؟ منم گفتم مهم نیست میگم نه و از پروژه ام میکشم بیرون یا منتقل میکنم به یه نفره دیگه

البته اینکه چه ذهنیتی قبل از کنکور برای زندگی آینده ام داشتم هم بی تاثیر تو این مورد نبوده حتی شاید براتون عجیب باشه من تایم و زمان هم مشخص کرده بودم البته فردش رو که نمی‌دونستم ولی میگفتم تو این تایم فکر کنم ازدواج کنم .

به خاطر نشدنش خب خیلی از آرزوها و اهداف و کارها و حتی زندگی که میخواستم هم خراب شد!

#فکر نکنم نظری باشه یعنی هست ؟

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

๑°•عطـــــرخـــــاکــــ •°๑ موزیک جدید poly sleeve lining هیئت ولایتمداران بنی الزهرا سلام الله علیها شهرستان کوهبنان ویستا سازه تحقیقاتی آقا مهدی علمی تخیلی ودرسی بلاگ شخصی مهرداد Alejandro