خدایا اگه منو دوست داری یه کاری کن قبول بشم این المپیاد!
می‌خوام برم صحبت کنم برای رزومه ام خواهش میکنم اوکیش کن :(

داشتم یه فیلم نگاه میکردم دختره از این خرخون ها بود میخواست بره خارج ،،،  دانشگاه کالیفرنیا بعد همین حین عاشق یه نفر میشه و تصمیم میگیره نره
اون لحظه با خودم گفتم من جای اون بودم قطعا و بدون استثنا میرفتم
اما آخرش بچه ی خوبی میشه و میره ولی مگه اون ولش می‌کنه! و در آخر باهم ازدواج میکنن.
پ.ن: فیلم های هم که یهویی انتخاب میکنم چه مضمون های عجیبی داره!

###

بهم میگه:
- تو اگه بخوای بالفرض با شوهر آینده ات حرف بزنی ده دقیقه بیشتر طول نمی‌کشه اما برای کارای آموزشی و پژوهشی قشنگ یک ساعت حرف میزنی و هی میگی نه این نمیشه یعنی برای اون پروژه فکر کنم دیونه اش کردی و آخرم نظرش برات مهم نبود و کار خودت کردی اما واقعا کارت خیلی عالی بود :)
+بله دیدی چه متن اوکی بود اگه همه انگلیسی بلد بودن انگلیسی میخوندم وای فکر کن یه همایش خارج بذارم، دانشگاه اش هم یه سالن بزرگ داشته باشه پر از اساتید و دکترا و انگلیسی صحبت کنم  اصلا نهایت آرزومه فکر کنم بعدش دیونه بشم خخخ
- الان میتونم تو ذهنت بخونم که داری میگی یه لباس بلند خوشگل مشکی هم پوشیدم :)
+
-چه آرزوهایی داری :) بارها متوجه شدی که اگه یه چیزی بخوای سریع میتونی بدستش بیاری پس برای این موارد هم خودت رو لایق بدون و با تمام وجود بخواه و خودت رو قبول کن ! آها اگه تو مسیرات یه نفر خوب قرار گرفت بدون بررسی رد نکن و سخت نگیر !
+الان نصحیت هست اینا ؟
- اره

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کتابخانه دانلود آهنگ جدید | نبض موزیک تعمیر تلویزیون در محل شما evet 1004.parsablog.com شوق پرواز دانلود کارتون تعميرات و بازسازي ساختمان Peter خبر تازه