مثل جادو ظاهر شده 

نمیدونم قلبم اون لحظه چه فکری با خودش کرد که الان مغزم نمی تونه حلش کنه !

شاید عذاب وجدانم به خاطر همینه ،، اگه من اون زمان از ته قلبم آرزو نکرده بودم یکی پیدا بشه از ته قلبش منو دوست داشته باشه  و چند روز بعدش نیومده بود،،، الان ازدواج کرده بود با یکی دیگه و شاید یه بچه هم داشت ؛

بعد با خودم میگم مگه من گفتم بمون ، مگه من حرفی زدم ، اصلا من نمیدونم این منو کجا دیده :| به من چه .! 

جالبی ماجرا اینکه چرا بعد از آرزوم باید پیدا بشه ؟ 

آرزو برآورده نشد که نشد ،،، این شد ! شایدم نشده من خیال میکنم شده ؟ 

ممکن تو ذهنم خیال کنم یا حتی تو واقعیت بگم اگه یه نفر بود .

گاهی  بعد از کارم بهش زنگ میزدم میگفتم میشه بیای دنبالم؟ مثل خیلی های دیگه که زنگ میزنن

نه اینکه پیاده برم و منتظر مترو باشم :(

یا نه همون موقع که تو ایستگاه خط واحد منتظر بودم تنها ، تنها نمی بودم و ماشینی هم  نمیومد که بگه میخوای برسونمت:| و منم هیچی نگم و پشت بهش کنم و برم رو صندلی بشینم تا بره . 

یا تو خیابون همراهم باشه و کسی چپ نگاهم کرد بزنتش ( شوخی کردم ) ولی قبول کنید وقتی یه نفر متاهل باشه دید فرق میکنه تا مجرد !

یا بهم بگه میخوای بریم بیرون ، مرکز خرید و منم نترسم که شبه و باید زود برگردم .

یا تو موقعیت مهم و حتی موفقیت آمیز بگم من استرس دارم چی کار کنم به نظرت ؟ بگه برای چی استرس داری ، برو تو عالی میدی همه تشویق ات میکنن ،،، با من :)

اذیتش میکردم ، با پول هاش خرید میکردم و پروژه هاشو خراب میکردم الکی گریه میکردم و خودمو میزدم به مریضی ! 

یا خیلی موارد دیگه

با این همه دلم میخواد تا همون موقع تا کنکور به هیچ چیز و هیچ فردی فکر نکنم که واقعا بخوام باهاش ازدواج کنم .

نمیخوام وقتی اسم پزشکی یا هر چیزی مرتبط با این گفته شد، اشک تو چشمام جمع بشه و بخوام از اول بشینم براش توضیح بدم :( 

یا حتی دیگه نمی تونم شب ها گریه کنم بعد از همون مورد بالا ! 

#چرا نوشتم چون فکر کنم میخواد، یه مدت دیگه بیاد شایدم نیاد نمیدونم ولی یه شک هایی کردم که بعید نیست!

شاید معذرت خواهی کنم شاید به مامانم بگم جواب نه بگه.

میدونید خودمو جای اون نفر میذارم میگم اگه من یه نفر دوست داشتم میخواستم باهاش ازدواج کنم  بعد بهم نه میگفت چه حالی پیدا میکردم :|  ---» البته ممکن بود می یدمش و می گفتم یا من یا هیچ کس دیگه

جالبه مورد های دیگه من حتی ندیدمشون به راحتی نه گفتم ، اما این مورده ، دیونه ام کرده:/

همشم تقصیر خودمه!!!

پ.ن :فقط شعری که الان دیدم

بیا ، دنیا نمی ارزد !

به این پرهیز و این دوری .

#فروغ_فرخ‌زاد 

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Ken دنیایِ کوچکِ من:) رود تنها نيست Anita Vira Company Music اموزش زبان انگلیسی اف ال سرا - مرجع دانلود سورس اف ال استودیو | دانلود رایگان بیت | دانلود پلی بک هنرمندان Denise shoray daneshamizy